top of page
Sök

Juchuy Bolsa 2018

Så var det dags igen för denna uppskattade aktivitet som vid det här laget blivit en tradition för Juchuy Mama Bolivia: årets upplaga av "Alegrando la navidad de nuestros niños con la Juchuy Bolsa"("Förgylla julen för våra barn med den Lilla Påsen")! Den 25 december samlades volontärerna för att dela ut julklappar till barn, detta år i den lilla kommunen Callapa i La Paz. Påsarna de gav ut innehöll godsaker såsom kakor, mjölk, tuggummin, marshmallows etc.


Den årliga aktiviteten med att dela ut julklappar till barn är ett sätt för Juchuy Mama att sprida glädje bland barn i socioekonomiskt utsatta området, samt att skapa en relation med befolkningen där. Genom att Juchuy Mamas arbete blir mer välkänt bland invånarna leder det till att fler får upp ögonen för problemen som stiftelsen jobbar med, och genom att tystnaden bryts kan man på sikt förhindra att fler hamnar i samma situation som tjejerna inom Juchuy Mamas verksamhet.





Senaste inlägg

Visa alla

Pengar framme i Bolivia

Nyheter från Bolivia! I lördags mottog stiftelsen i La Paz de 12 407 kr som bidragsgivare och pantande elever på Fyrisskolan hittills har samlat ihop. Stort tack till var och en av er! Pengarna kommer

bottom of page