top of page
Sök

Oroande situation för Juchuy Mamas ungdomar

Arbetet hos Juchuy Mama Bolivia har pausats på grund av Covid-19. Bolivia har haft nedstängt samhälle i över ett halvår nu och har inte fått samla ungdomarna. Eftersom de berörda ungdomarna inte har internet eller telefon, såsom som vi är vana vid här, har de ansvariga för JMB inte fått någon uppdatering på läget.


Situationen är klart oroande för den redan utsatta gruppen i samhället. Oönskade tonårsgraviditeter under Covid har ökat i Bolivia. Dels på grund av svårigheten att få tag på preventivmedel och dels på grund av sexuella övergrepp.


Samhället har försiktigt börjat att öppna upp igen. Klart är att Stiftelsen Juchuy Mama kommer att ha en viktig roll framöver.


Juchuy Mama Sverige pantar på (Tack Torbjörn och eleverna på Fyrisskolan!) och fortsätter att skicka pengar och stötta.


Den av er som vill bidra med en slant är mycket välkommen att göra det! Bidrag kommer att vara välbehövda framöver för att få verksamheten att sätta igång och hålla igång.


Bg 344-6358 Swedbank. Märk betalningen med ”Bolivia”. Varje krona räknas!

Senaste inlägg

Visa alla

Pengar framme i Bolivia

Nyheter från Bolivia! I lördags mottog stiftelsen i La Paz de 12 407 kr som bidragsgivare och pantande elever på Fyrisskolan hittills har samlat ihop. Stort tack till var och en av er! Pengarna kommer

bottom of page